Fav 0
0034600293795 menu
  • Nederlands
  • English

Droomt u ervan om een huis te kopen in Benalmadena en daar heerlijk op vakantie te kunnen gaan, te overwinteren of zelfs te gaan wonen? Groot gelijk, want in Benalmadena is het heerlijk toeven. Het ligt aan de Costa del Sol en ligt ook niet ver van Malaga vandaan. Natuurlijk staat deze regio van Spanje bekend om het heerlijke weer, maar er is nog veel meer te ontdekken in Benalmadena. In dit artikel vertellen we je alles over de hoogtepunten van deze prachtige stad. 

Benalmadena Costa

In Benalmadena heeft u the best of both worlds. Genieten aan het strand en cultuur snuiven in de stad in één. De kust van Benalmadena is prachtig en heeft in totaal zo’n negen kilometer aan zandstranden waar u optimaal van het heerlijke weer kunt genieten. Natuurlijk is de Costa ook uitermate populair onder toeristen. Naast de mooie zandstranden vindt u ook de jachthaven aan de kust. Dit is the place to be

Bekijk hier al onze huizen in Benalmadena!

Benalmadena Pueblo

Benalmadena Pueblo kenmerkt zich natuurlijk door de pueblos blancos, de kleine witte huisjes die zo tekenend zijn voor Andalusië. Natuurlijk vindt u hier ook het commerciële centrum waar u naar hartelust kunt shoppen, maar het is er ook prachtig voor een avondwandeling waarbij u heerlijk door de smalle, steile straatjes kan slenteren.

Activiteiten in Benalmadena

Bent u actief ingesteld, dan kunt u in Benalmadena ook zeker uw hart ophalen. Aan de stranden en de haven kunt u diverse watersporten beoefenen. Houdt u van lekker eten en uitgaan? Ook dat kan bij uitstek in Benalmadena. Er worden veel feesten georganiseerd en u kunt tot in de late uurtjes optimaal genieten van de lekkerste tapas. Daarnaast is er een aantal grote waterparken in de buurt, bijvoorbeeld in Mijas en Torremolinos. U bent ook dicht in de buurt van het grootste pretpark aan de Costa del Sol “Tivoli World”. Als echte Nederlander zou u het misschien missen om te schaatsen, wanneer u een huis koopt in Spanje. Maar dat hoeft niet in Benalmadena, want in het najaar en de winter is er zelfs een schaatsbaan. 

De mooiste bezienswaardigheden in Benalmadena

Zin om cultuur te snuiven? In Benalmadena vind je heel wat mooie bezienswaardigheden. Een van de meest opvallende is natuurlijk het Castillo de Colomares, een eerbetoon aan Christoffel Columbus. Andere stijlen vind je bijvoorbeeld in Kasteel Bil Bil, wat geheel in Arabische stijl gebouwd is. Het rode gebouw is geheel in Moorse traditie gebouwd.

  • Specifieke Vragen?

  • Binnen 24 uur antwoord
  • Persoonlijke aandacht
  • Meer dan 700 Tevreden Klanten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.