Fav 0
0034600293795 menu
  • Nederlands
  • English

Een huis kopen in Spanje

Voor veel mensen is het een droom om ooit een tweede huis in Spanje te kopen. Villa Nova Real Estate maakt deze droom graag waar; wij maken het u een stuk makkelijker! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het verkopen van woningen in Spanje, voornamelijk in Andalusië en aan de Costa del Sol. Wij hebben uitstekende kennis van de markt en zijn er voor het gehele aankoopproces; van bezichtiging tot papierwerk en van financieel advies tot het regelen van de hypotheek.

Een huis kopen in Spanje: net wat anders dan in Nederland

In Spanje gaat alles net wat anders dan in Nederland, zo ook het kopen van een huis. Wij zorgen er daarom voor dat u maar één aanspreekpunt heeft en wij regelen de rest met de lokale makelaars. We werken dan ook samen met alle aangesloten makelaars in Andalusië en de Costa del Sol en hebben daardoor toegang tot vrijwel het gehele woningaanbod in deze gebieden. U hoeft zelf geen afspraken te maken met lokale makelaars of banken; wij regelen alles voor u. We nemen alle zorgen rondom papierwerk uit handen zodat u zich kan focussen op het vinden van uw droomhuis!

Op zoek naar een appartement dat te koop staat in Spanje? 

Bent u niet op zoek naar een huis maar wilt u liever een appartement kopen in Spanje? Een appartement met uitzicht over zee bijvoorbeeld, of over de prachtige landschappen van Andalusië. Een appartement dat precies heeft wat u zoekt! Het voordeel van het kopen van een appartement in plaats van een huis, is natuurlijk dat u vaak goedkoper uit bent. Zo houdt u meer geld over om van te genieten in Spanje! Ook wanneer u op zoek bent naar een appartement dat te koop staat in Spanje, kunt u uitstekend terecht bij Villa Nova Real Estate. Wij helpen u graag aan uw droomappartement!

Tweede huis kopen in Spanje als vakantiehuis

Bent u niet van plan om te gaan emigreren, maar zou u wel graag makkelijk een weekendje, weekje of zomer van de Spaanse zon genieten? Dan is het slim om een vakantiehuis in Spanje te kopen! Hoe heerlijk is het om nooit meer op zoek te hoeven gaan naar een andere accommodatie die aan uw eisen voldoet, maar te weten dat u altijd goed zit in uw eigen vakantiehuis? U hoeft alleen maar een vliegticket te boeken en u bent er! Wilt u dus graag een tweede huis in Spanje kpen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u al een mooi vakantiehuis op onze website gezien? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Uw eigen villa in Spanje kopen

Heeft u wat meer te besteden en droomt u al jaren van een eigen vakantievilla in Spanje, met een zwembad en uitzicht over zee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In Zuid-Spanje staan namelijk diverse villa’s te koop die voorzien zijn van alle luxe en het echte Spaanse gevoel. Maak van uw dromen werkelijkheid en ga op zoek naar die villa die te koop staat in Spanje! Wij regelen de rest. Bekijk ons woningaanbod online of neem direct contact met ons op voor meer informatie!