Over ons

Wie is Villa Nova Real Estate?

Villa Nova Real Estate is al meer dan 15 jaar actief in Andalusië en de Costa del Sol. Vele klanten, kopers en verkopers afkomstig uit Nederland, Belgie en andere Europese landen hebben ons gevonden en met veel plezier met ons samengewerkt. Via onze professionele dienstverlening en kennis van de markt helpen wij u bij het vinden van uw appartement, villa of finca in Andalusië.

Wat doen wij voor u?

Betrouwbare partner en slechts 1 aanspreekpunt voor u! Het vinden van een woning aan de Costa del Sol en het systeem van makelaars werkt in Spanje net even anders dan in Noord Europa. Wij zijn hier uw eerste aanspreekpunt en werken samen met alle aangesloten verkopend makelaars en hebben toegang tot nagenoeg het gehele woningaanbod aan de Costa del Sol en het prachtige binnenland van Andalusië.

U maakt op basis van uw wensen een selectie uit het woningaanbod, maar hoeft zelf geen afspraken te maken met verschillende makelaars, dat regelen wij voor u. U heeft dus maar 1 makelaar nodig. Al uw zorgen rondom het papierwerk worden uit uw handen genomen zodat u de tijd krijgt u te focussen op die zaken die u echt bezig houden: het vinden van het juiste pand.

Wij hebben de kennis van de actuele markt dus wij doen graag al het uitzoekwerk voor u.

  • Wanneer u een keuze uit de selectie heeft gemaakt dan zorgen wij er voor dat er afspraken worden gemaakt voor de bezichtiging samen met u.
  • Als u eenmaal besloten heeft om een woning te gaan aankopen dan doen wij voor u de onderhandelingen en zorgen wij er voor dat u in contact komt met de beste advocaten voor de juridische en fiscale begeleiding gedurende het aankoopproces.
  • Als u een hypotheek nodig heeft dan zorgen wij er voor dat u in contact komt met de beste Spaanse banken met de beste hypotheek voorwaarden.
  • Wanneer u de woning wilt gaan verbouwen of inrichten dan zorgen wij via onze eigen afdeling after sales voor (ver)bouwbegeleiding zodat u in contact komt met de juiste aannemers en interieurspecialisten.
  • Ons team staat altijd voor u klaar om u te begeleiden en u kunt dus altijd met uw vragen bij ons terecht. Wij lopen niet weg als de aankoop is voltooid en zullen voor u alle vragen zo goed mogelijk behandelen en begeleiden.

Willem Bruins

Eigenaar en vastgoedadviseur. Woont en werkt al meer dan 15 jaar in de omgeving van Malaga en is meer dan 15 jaar als makelaar actief aan de Costa del Sol. In eerste instantie als traditioneel aan- en verkoopmakelaar voor een groot Amerikaans bedrijf. Met zijn kennis van de lokale markt en de omgeving en commerciele ervaring bij het begeleiden van investeerders aan de Costa del Sol heeft hij in 2006 Villa Nova Real Estate opgericht en is hij het ideale aanspreekpunt in uw zoektocht naar een woning aan de Costa del Sol.